IKEA.

Publicerat i: shopping.
  Vaknade väldigt bakis idag o hade mycket bråttom innan för jag ville ju iväg till IKEA, så mamma, jag, tom o simon drog oss dit.
Tiden gick fort o det var väldigt lätt o plocka på sig massa, men ska dit typ nästa vecka igen så handlade bara smått & gott idag. hihi
Men som ni ser var det mest saker till köket, bara några ljus som var i rosa som jag ska ha i något av dom andra rummen.
ska ha svart&grönt i köket.
rosa på toan
svart&rosa i sovrummet/vardagsrummet.
Det är två olika grön jag ska ha i köket oxå, detta är kul. Jag har längtat efter att köpa saker till mitt hem.. haha men jag har inte fått nåt än, så nu längtar jag tills jag får ett hem oxå(a)
Men köpte iaf ;

4 st krukor i två olika gröna.
4 st muggar
4 st av varje tallrik.
2 st potatisskalare, en grön o en svart.
3 kastruller i olika storlekar.
6 st glas.
1 st svart papperskorg.
2 st paket med småljus
2 st stora doftljus
6 st medel doftljus
1 paket med olika köksredskap
2 st grytlappar
3 st olika sorter med glasgrejer som man har ljus i.
1 paket med bestick med 4 av allt.


förra veckan handlade jag massa kul med, fast inte på ikea o orkar inte berätta heller.. kan dock berätta att jag köpte en jättesöt äggdelare som jag kmr använda jämt ;D bara för att den är söt.
Sedan vill jag ta mig till gekås o handla oxå, men vissa saker väntar jag med tills jag har flyttat så man vet mer hur det ska se ut o vad man ska ha för möbler osv. Sedan när vi handlat färdigt blev det korv o pizzabitar som e mycket gott o billigt på Ikea haha.

På väg hem så ser jag hur en bil blinkar väldigt konstigt när vi precis kört förbi hajom tror jag, kommer inte ihåg riktigt.
sedan ser vi att bilar har stannat osv. Då är det en hund som springer längst där framme, OCH INGEN har gått ut, jag hoppar ur bilen o närmar mig hunden. det är en bit eftersom det står en rad med bilar där men ingen verkade bry sig mer än att dom skulle sakta ner o inte köra lika fort. Hunden börjar sakta men säkert gå mot mig, När jag ser hur den ser ut osv blir jag rädd, jag vänder mig om, får för mig att det är en varg. för det såg ut som en varg. o pälsen såg ut som fan, så det var ju ingen hund som vart i något hem på ett bra tag eller nåt liknande. men mamma kommer och säger att det inte är en varg. jag hukar mig så kommer den fram till mig, fortfarande rädd lite smått för det var en främmande hund, som ser ut som en varg som beter sig konstigt. Sedan känner jag hur den liksom trycker sig mot mig, den sökte närkontakt. det stannar en bil på andra sidan
dom frågar om det är våran, men säger att det inte är det.
Dom ringer polisen med DOM tar med sig hunden, jag blev sur o kunde inte sluta tänka på det, för jag ville ha hunden tills polisen hittat ägaren, för det var jag som gick fram o det var mig den gick fram till. Det var ingen annan som stannade innan oss för att bry sig. Det var ju bara en hund. Men första tanken var "varför i helvete går ingen ut". Mamma hade lämnat nret, så dom som tog hunden ringde oss sen o sa att polisen hittat ägaren o den var hemma nu, men hade blivit påkörd. Han hade tappat en tand bara, så tur i oturen. Hunden hade rymt idag o han som ägde honom hade precis kommit hem från jobbet, men då vill jag istället polisanmäla honom för hur hunden såg ut. Tänk tanken själv om jag som levt med hund hela mitt liv tror att en hund är en varg för att pälsen såg ut som den gjorde, inte bara att den va smutsig utan den hade fällt så mkt men inte blivit borstad så det satt ju fullt med löspäls i pälsen osv. Det går inte beskriva, men jag blev kär i hunden.. Den närkontakten har jag inte ens fått av min egen akira.


Gårdagen tar jag i nästa inlägg (Y)
Visa fler inlägg