igår kom ju våran granne över igen, hon lämnade såna skydd man har under sina irish coffee glas.. o frågade om vi ville ha mer glas. hon går igenom sitt förråd, o hade tänkt lämna det på loppis.. men kom o tänka på oss. o blev så sjukt glad, både för hon tänkte på oss o för att vi av en slump inte orkade gå o hämta glas o tänkte ta det senare så får vi massa fina glas! hur go som helst är hon ♥ så blev två storlekar av dessa glas.


så tänkte man kunde ha det till antingen små fina drinkar eller "efterrättsglas" om man bjuder på mat eller har kalas utan barn hehe.. för då blir det plast!!

det börjar verkligen hända grejer här hemma, vi har ju rensat alla rabatter o lagt lite extra jord på sina ställen. ska plantera när det inte är lika kallt på natten, o Stefan o anki tyckte vi gjort så fint på framsidan så hon sa åt oss att det bara är o greja som vi vill! sjukt kul för känns nästan som man bor i hus iaf ju.. vi köpte ju även sand i söndags så vi fråga om vi fick göra en sandlåda till melanie o han sa självklart! han är ju o grejar hos mamma nu, tidigare hyresgäst har ju förstört det utan att säga något så nu får han fixa medans mamma o dom bor där, vi tog ju nycklarna tidigare så han hade inte hunnit kolla lägenheten. tobbe blir ju glad som får nytt fint rum, men tråkigt för honom o behöva vänta ju! vet hur man vill fixa direkt!

vi har ju även rensat i förrådet o baksidan o slängt massor, gett lite sånt vi inte kommer använda mer till mamma o tobbe. ska även måla om lite möbler hos mor, så det kommer bli sjukt bra där med! vi ska göra om vårat förråd till "verkstad" med bänk o hyllor så man kan ha massa verktyg där ute osv, så vill Alex greja med bilarna så kan han det. o Nettys pojkvän är ju lika tokig i öl o bilar så lär ju inte se dom på hela sommaren haha!! o vi tänkte göra om mammas förråd till ett minigym, för hennes förråd är mot hennes baksida, så spelar man musik där hörs de ut .. de är ju bra om ngn är på mammas baksida o solar eller ngt hehe..

detta kommer bli så sjukt bra, jag älskar verkligen livet just nu!! gillar att sätta mål o planer så man har något o se fram emot o sträva efter..

o att jag började adhd/add gruppen är det bästa jag kunde göra för mig själv o min omgivning, så himla roligt o lärorikt!! får inte skriva mycket mer, men jag vill göra allt för att leva ett så normalt liv som möjligt .. lära mig hantera mina svårigheter o utnyttja mina fördelar, tänka positivt o använda mig av det en person som adhd har!! jag ser mig inte som sjuk o handikappad, o att jag är en dålig person för att jag har adhd, utan jag har även saker o fördelar som inte "friska" har.. o lär jag mig att hantera mina svårigheter tror jag att jag knappt kan få det bättre.. för jag älskar min energi, kreativitet o vilja!

för personer med adhd är egentligen inga osmarta människor, utan mycket handlar om att många ger upp o ger sig, tänker det negativa o att icke acceptans ger lidande.. mycket sitter i hjärnan! allt man vill kan man, letar man undanflykter, bortförklaringar o ger upp kommer man ingenstans i livet!! sen finns det ju självklart individer som även om dom haft adhd alltid kommer vara ngt utöver det vanliga, alltså hopplösa fall. men detta är rätt intressant faktiskt, kan skriva mer om detta om ngn är intresserad?
Visa fler inlägg