hjärtekrossad!

Publicerat i: ciidus.
Gråter, gråter o gråter.. mitt ansikte värker. Ångest, klump i halsen o livet är så jävla orättvist. Vad ska barnen säga? Hur ska jag ta mig igenom detta?  😭 vi hade ju dig när mira försvann o nu finns inte du heller! O jag som var så himla glad över att se dig imorse.. Hur fan kunde det bli såhär.. du som körde på min katt, hoppas för din egen skull att det absolut inte var med flit.. 

Bilden jag tog imorse på dig var inte alls i syfte för att berätta att du är död! 😭 utan du har vart borta i två dagar... jag vaknar, de första jag gör är att gå till köket o kolla efter dig, tittar ut. Går ner o ropar! Ingen Ragge kommer... ja går upp, o när ja kommer upp ser jag dig ligga i melijas stol som du brukar.. jag flinar till, går fram o klappar på dig. Du tittar på mig, o jag tar ett kort för jag tänkte skriva om hur lustigt allt va.. 

Men det går någon timme o när Melija vill sätta sig i stolen o jag ser hur du hasar dig ner från stolen med baken så bryter jag ihop direkt! Jag ringer Daniel i panik o säger "ragge har blivit påkörd" men får säga om det 2 gånger för han hör inte vad jag säger, han ber mig ta i honom men jag vågar inte för jag ser hur ont han har... säger att jag ska ringa mamma.

Mamma kommer över, känner på honom o han jamar lite när man tar i baken.. jag ringer runt till olika veterinärer.. men under tiden går han ner på toa, så han går ner bajsar o kissar. Kollar så de inte är ngt blod o de ser fint ut!

Så då säger hon att man kan avvakta lite, för han har ändå ätit, bajsat o kissat. Han kanske bara har fått en smäll. Lägger honom med en filt så han får vila! Efter 1 timme hör jag hur det krafsar som fan i trappan, så hänger han fast med framtassarna i trappsteget, har ju "mattor" på varje steg. Så där hänger han o kommer inte upp för han har så ont. Så jag rusar dit o hjälper honom upp, o då lunkar han sakta in i melijas rum o ska gömma sig under hennes säng men kan inte komma under för han har ingen kraft i baken.. så jag ringer igen, ja kan inte vänta mer.

Vi fick en tid 17.30, pratar med daniel, gammo, min moster o mamma. Alla lugnar mig med att han ändå har "gått" , ätit, bajsat o kissat. Så jag blir lugn, han överlever ju då iaf!!

Men väl hos veterinären får hon knappt känna utan att han fräser, slår o vill bitas. Han brukar aldrig va sån, inte ens när han blev biten o jag tvättade hans sår.. så dom gav han spruta för att kunna känna på honom, han blev även arg när han "sov" men hon kände att det var något med höften o att han va jättesvullen på iaf ena sidan av benet så hon sa att hon tror att han fått en riktigt rejäl smäll, högst troligt en bil.

När röntgenbilderna kommer så säger hon bara "dethär ser inte bra ut" o så tar hon fram dom.. fraktur på bäckenet, o höfterna är helt snea, inte alls i samma höjd. O hon säger att det går att göra en operation, men de blir en stor o den får göras i Göteborg o skulle kosta minst 35000kr o mycket jobb efter osv, alt självläka med smärtlindring i en bur i månader, absolut minst 1 månad. I buren skulle matlåda, sandlåda osv få plats o det skulle va så lågt att han inte kan hoppa. Men det skulle ("kunna") leda till en deprimerad katt plus att man inte vet om det är några nervskador osv, så då hade han kanske fått kommande problem med urinen och avföringen mm tillslut så hon tyckte det snällaste mot Ragge var att somna in!

Där o då bröt jag ihop igen, jag hade ju fått hopp att han skulle följa med oss hem levande. Han hade ju bajsat o kissat, han hade ju ätit, han kurrade ju när vi gosa med honom. Inte kunde de va så illa! Men jo, de va så illa så han va tvungen att somna in.. o jag mår så jävla dåligt just nu, han va så speciell. Han va så charmig! Alla älskade honom 😭hur fan ska jag överleva detta, det kommer vara så sjukt jävla tomt..ingen som möter mig vid dörren varje gång jag går ut eller in, ingen som möter oss på parkeringen när vi vart iväg, ingen som springer framför fötterna till köket, ingen stom stångar mig när han ska få mat, ingen håring liten pälsboll alls här hemma längre 💔💔 fan fan fan.. hur kunde det bli såhär 😭😭 


Visa fler inlägg