Ett nytt år.

Publicerat i: ciidus.

Nyårshelgen spenderade jag på jobbet, självklart firade jag även in det nya året. Efter att jag slutat vid 17 åkte jag hem där daniel, mange och louise befann sig. Började göra ordning mig och dricka. Sen vidare upp till mange där vi hade trerätters och sen kom fler människor så det blev fest! Vilket inte alls var planerat, det skulle vara lugnt. Men trevligt var det, daniel blev sketfull.


Alltid lika underbart, iallafall när han blir kärleksfull haha.. som han blev. (Denna gång var det inte jag) tror aldrig han har sagt så fina saker innan. Men e man full så brukar jag ta det med en nypa salt, även om jag vet att han menar det hehe. Fråga om han mindes att han skrek över gården att jag var tjejen han skulle gifta sig med o att jag var så otroligt vacker så han blev nykär(men tror det var svartsjukan som gjorde det, hehe). Men han mindes allt som tur va, vid 3 kände vi att de va dags att sova. Skulle ju faktiskt jobba dagen efter! 

Men som sagt ett nytt år, och detta hoppas jag blir grymt mycket bättre än det förra året. Allt gick bara helt åt helvete, det var nog bara motvind med allt förra året även om man har roliga minnen med. 

Jag hoppas saker blir som jag vill, och att allt flyter på bra. Och att jag slipper träffa/se äckliga o falska människor och bara kan umgås o lära känna fina människor. För då blir allt topnotch! 👌trött på skitsnack, falskhet och knivar i ryggen. träningen och allt det där ska tas tag i igen med, så man kan bli piggare o må ännu bättre med.

Låt detta bli mitt år! ❤

Visa fler inlägg