eviga väntan..

Publicerat i: ciidus.


är glad att något händer och att vi blir tagna på allvar, men den eviga väntan på svar är jobbig. blodprover har tagits, mer ikväll, kissprov och hon har fått lavemang.

dom vill ha uppsikt på alla prickar o se vart spyorna leder.. helt otroligt! trodde jag skulle komma hit o bli hemskickad, men blir inlagd?

efter alla samtal till bb, bvc, dietist, amningshjälpen, 1177, besök på akuten i vbg, samtal och besök på barnmottagningen i skene och ingenting har hänt... prat om för mycket mat, för lite mat, undvika det o det.. mjölkfridiet!

kolik? reflux? omogna tarmar.. ja gud vet vad! o jag har hela tiden klandrat mig själv.. igår sa sköterskan i skene att jag kanske skulle träffa ngn att prata med o att det tar 3 månader att lära känna sitt barn o att det är jobbigt under den tiden.. 1177 tyckte att det var "fel tid" på dygnet att söka hjälp trots 30minuters samtal om allt som hänt, vi kommer in o vill ha kvar oss i flera dagar.. känns som någon iallfall lyssna på vad jag beskrivit och vill se vad det kan vara!

jag hoppas på svar eller att få veta att det inte är något farligt med henne!
Visa fler inlägg